dimecres, 23 de desembre del 2009

Últimes declaracions dels actors de Sant Vicent Màrtir Ressurrection


El famós actor Diego Normando Metadona, en unes recents declaracions a l'última edició de la revista Rolín Stoned, ha afirmat categòricament que no tornarà a treballar amb el director txec N'easton Díxit.
"El pel de cavall de la vall del Rhone* del que estava fet la perruca, no era tal. El meu alergòleg ja em va advertir que les imitacions xineses podien ser mortals. Vaig començar a notar picors a l'escrot el primer dia del rodatge, i a hora d'ara tinc un testicle inservible, que em produeix una certa coixera, que si bé té el seu punt graciós, m'ha impedit de fer la meua propera pel·lícula "Avatar&The Teletubies".
Al respecte, Produccions Moixama, ha declarat que comta amb tots els papers de la perruca, i que demandarà per lessions testiculars a "Perruques i Còfies Pasqual Germans", empresa que poc que declarà el seu E.R.E, el gerent de la qual no ha volgut fer declaracions perquè, segons diu, "Des de les illes Caiman hi ha molt poca cobertura".
En l'actualitat Diego Normado Metadona es troba en la prestigiosa Clínica Testicular del Doctor Otto Van der Linden, a Suïssa, i espera poder recuperar-se exitosament per a que el dia 22 de gener puga atendre a les seues fans, a partir de les 18h a l'OCCC, c/Sant Ferran 12 de València.

Amb l'escrot guarit, esperem trobar-te el dia de l'estrena. Bona sort Diego Normando!!

dimarts, 22 de desembre del 2009

Gran estrena de "Sant Vicent Màrtir Ressurrection"


Després de 7 mesos de rodatge, 45 videos VHS, 1 làserdisc, 2 bocates d'anxoves, 3 cassettes amb el seu corresponent boli bic, 44 dies rodant en exteriors, 12 escenaris interiors, 4 coreografies fallides, 3 pouerpoints explicatius, 4 repeticions d'escenes, 25 perruques amb pel de cua de cavall de la vall del rhone*, 1 infart d'un parent llunyà, 3 escenes eròtiques no editades, 1 gorra moscovita, 1 explosió de mòvil Nokiat, 4 viatges al sud, 38 rialles de monja, 22 canuts, 83 gigabaits de memòria, 4 grips A i 2 B, 45 estornuts i un atac d'ansietat, s'anuncia la gran estrena de la pel·lícula "Sant Vicent Màrtir Ressurrection". Aquesta serà el mateix dia del Sant (22 de Gener) a l'OCCC (C/Sant Ferran, València) a les 18:00h.
El director ha anunciat que hi assistirà, amb tots els actors, un fotowall i el DVD de la pel·lícula.
"El mal està fet!" -diuen que ha dit-.