dimecres, 18 de febrer del 2009

SANT VICENT MÀRTIR RESURRECTION

Després de l'atronador èxit que hem tigut amb el documental d'Els Borrellons, el darrer cap de setmana, la cúpula de Moixama va decidir concentrar-se en el búnquer anti zombies, que poseïm en les montanyes suïsses. 
Els números parlaven per si sols. En un més, haviem assolit només 12 visites, en el llutub. La reunió havia de servir per escarnir els culpables, i per fer rodar algun que altre cap. Una demostració de força dels sectors més radicals (els anomenats dionisíacs), que amb això pretenien fer un definitiu viratge de rumb, que ens haguera tornat a les nostres èpoques més fosques.
Però el destí volgué una altra cosa, fou la fatalitat la que, capriciosa, mogué les fitxes. La taquígrafa, Na Briggitta Wunderwra Alcanyís, per un error picà algun zero de més. L'euforia descontrolada feu degenerar la reunió de treball, en orgia sexual amb foundí* d'esgarraet.
Altres veus, però apunten a altres causes menys trivials. Eixes males llengues aseveren que la foundí no era d'esgarraet, sinó de cassalla.
Els resultats són, però, els que són. Enmig de la eufòria es decidí realitzar una altra producció fílmica. La pel·lícula, perquè ara seria una pel·lícula, versaria sobre temes clàssics i moderns, sobre conflictes irresolubles, tindria èpica, aventures, sexe, violència, i alguna explosió.
Quan la resaca arribà amb la segona alba, tots els mecanismes estaven en marxa, i tos els estalvis invertits. Era massa tard per tirar-se enrere. 

Ara ho haurem de fer....





* No pronunciar com igloutte, ni rouloutte