dimecres, 10 de setembre del 2008

No s'ha acabat el món!

Amigues i amics!
Avuí s'ha ficat en marxa a Ginebra, l'accelerador de particules més gran del món. Bravo per la ciència! I que és això? Un equip de Moixama s'ha desplaçat a Suïssa, amb l'ajuda de substàncies opiàcies, per tal de conèixer, astralment, alhora que de primera mà, la magnitut de la falla.
El motiu principal, e
ra vore des de la primera línia la fi del món, com havien predit alguns catastrofistes científics. I és que l'aparell recrea l'instant següent al Big Bang, fent xocar partícules a velocitats properes a la de la llum i pot crear forats negres, que si arriben a ser suficientment grans, podrien engolir el món conegut....

Les conclusions han sigut les següents:

a) Beure's una tònica en Ginebra, no és el mateix que beure's un gintònic
b) Les partícules que apareixen seran anomenades Be Bops, ja que aparèixen inmediatament després del fenòmen de les Big bands, quan mor el swing.
c) Es podrien crear forats negre
s, per engolir certes parts i/o persones concretes del món, per exemple Marina d'Or, les ulleres del Sr Fabra i el micropene de la Lagartiburu.
d) Es rumoreja pels antros de Ginebra, que el PDS (Partit per la Dependència de Suïssa) ha sigut l'artifex en l'ombra d'es magne projecte. Observeu: Instal·lacions en forma de bunyol de proporcions aurees, grans explosions, partícules que xoquen com si estigueren borratxes, etc...
e) Les hosteses/os i els científics/os anaven vestits de valencianes i torrentins. NO hi han fotos que ho demostren.
f) A Rita Barberà li agrada molt Ginebra, encara que no ha pogut anar, perque ahir es va pegar un bac, des de la trona d'alcaldessa.
g) Les paraules que han precedit l'encesa de l'aparell han estat "Sr pirotècnic, pot ascomensar la mascletà"
h) El 23% dels asistents, s'ha amagat darrere de la cadira.
i) El 48'9% s'ha pixat o defecat
en les calcetes/otets.

Tot plegat, un miracle de la ciència mondial. Bravo Gintònic!!

La imatge de l'esquerra correspon a un castell de foc de pirotècnia Caballer que poèticament, il·luminà les festes de Sant Antoni de Sirius B, el propassat any

1 comentari:

Lucrècia de Borja ha dit...

El que no han dit a l'estdi (però que jo m'he n'he assabentat d'una font infiltrada) es que els jocs olimpics d'enguany han estat una mera publicitat subliminal perquè el món consumisca grans quantitats de gintonic. Que no??

BeBejing...tonic

ciber-besets remullats en gintonic