dimecres, 23 de desembre del 2009

Últimes declaracions dels actors de Sant Vicent Màrtir Ressurrection


El famós actor Diego Normando Metadona, en unes recents declaracions a l'última edició de la revista Rolín Stoned, ha afirmat categòricament que no tornarà a treballar amb el director txec N'easton Díxit.
"El pel de cavall de la vall del Rhone* del que estava fet la perruca, no era tal. El meu alergòleg ja em va advertir que les imitacions xineses podien ser mortals. Vaig començar a notar picors a l'escrot el primer dia del rodatge, i a hora d'ara tinc un testicle inservible, que em produeix una certa coixera, que si bé té el seu punt graciós, m'ha impedit de fer la meua propera pel·lícula "Avatar&The Teletubies".
Al respecte, Produccions Moixama, ha declarat que comta amb tots els papers de la perruca, i que demandarà per lessions testiculars a "Perruques i Còfies Pasqual Germans", empresa que poc que declarà el seu E.R.E, el gerent de la qual no ha volgut fer declaracions perquè, segons diu, "Des de les illes Caiman hi ha molt poca cobertura".
En l'actualitat Diego Normado Metadona es troba en la prestigiosa Clínica Testicular del Doctor Otto Van der Linden, a Suïssa, i espera poder recuperar-se exitosament per a que el dia 22 de gener puga atendre a les seues fans, a partir de les 18h a l'OCCC, c/Sant Ferran 12 de València.

Amb l'escrot guarit, esperem trobar-te el dia de l'estrena. Bona sort Diego Normando!!